Konditori med guldkant !

sebastien 2 Comments

Nya Sveriges bästa bord släpptes igår kväll efter Årets kock tävlingen.
De valde oss som bland de 10 bästa konditorierna i HELA SVERIGE!!! Petite France visas bland annat tillsammans med NK konditori, Riddarbageriet, LYX dessert och choklad, Xoko mm..
Så kul och så oväntat. 
Kan bara säga tack! 
Damien (min lillebror) kan vara jätte stolt över jobbet han har gjort de senaste två åren.

En liten vinnarbild för brosan! Det minsta jag kan göra …
sebastienKonditori med guldkant !

Comments 2

  1. erica

    Tror jag det, det är ni väl värda! Jag har bara varit hos er en gång (och ringde direkt till min pojkvän efteråt och lade fram en order om att här ska det fikas framöver) och provade er lakritsmacaron. Detta kan låta överdrivet, MEN, det finns inga ord som tillräckligt kan berätta hur fantastisk den var. Jag ser fram emot att prova mig igenom hela ert sortiment 🙂

Leave a Reply