Lycklig dag: Pavén spricker av glädje!

sebastien 4 Comments

sebastienLycklig dag: Pavén spricker av glädje!

Comments 4

  1. Eva

    Vilken fantastisk blog!!
    Jag bor i Paris (16) och undrar om du kanske har lite bra tips pa bra bagerier och liknande i din forna hemstad? Jag älskar surdegsbröd och lite mörkare bröd likväl som riktigt goda baguetter!

    Mvh,
    Eva

  2. Anonymous

    Fantastiskt kul att läsa din blog.
    Jag är kock och har bageri som “hobby”, i din blog finns en stor portion yrkesstolthet och massor av inspiration.

    MVH Thomas Wahlqvist

  3. sebastien Boudet

    Bröd är daglig konst! En sådan fin pavé såldes direkt på morgonen och hamnade på någons frukostbord! Tur att jag hann fota den annars hade ingen fått veta att den hade någonsin funnits.
    Bloggandet är fantastiskt, jag önskar att jag hade börjat tidigare!

    Eva: Bageri i Paris… ett stort ämne!
    Jag gillar bageriet Du pain et des délices (34 rue yves toudic 10 eme) de har jätte bra bröd där.
    Ett roligt tips är boulangerie La Boul’ange som ligger på 100 avenue Simon Bolivar (19 ème arrondissement). Där ägarinnan Katarina Norrman ser till att det finns kanelbullar och princesstårtor på hyllorna bland andra franska bröd och bakverk!

    Hej Thomas: Du vet att kockar brukar göra mycket duktiga bagare… Det måste handla om kärlek !

Leave a Reply