Bild festival!

sebastien 7 Comments

Pain au chocolat när de är som bäst. 
Massor med nya ostar i min monter. 

Vild ris, vildsvinskorv med vild jäsning…Det blev vildbröd!

La tartelette aux fraises macaronnée.

Ostbricka för 20 personer…Hoppas att det kommer att räcka.
sebastienBild festival!

Comments 7

 1. Sam

  Coucou Sebastien

  Tack för en super fin vild blogg, jag blir glad och hungrig när jag läser den. En sak måste jag säga JAG ÄR HELT ÖVERLYCKLIG, le Millefeuille enfin en Suède a Stockholm??!! Jag trodde aldrig det skulle hända, men äntligen. Jag bara längtar tills jag får tid att ta mig in till stan och komma till er på Petite France. Jag blir så glad av att alla bakelser finns i Stockholm, nu slipper jag åka ända till Paris.

  Tusen tusen tack Sebastien !

 2. Anonymous

  Jag är Kungsholmsbo och stor fran av Petite France! Jag är också en STOR fan av croissants och pain au chocolat och helst inte för välgräddade. Men jag märker (efter noga undersökningar…) att de få som kan göra bra croissants i Sthlm alltid har för gräddade och för mkt färg för min smak – så min fråga till experten är, hur gräddade ska de vara (enl din smak)?! Tack för alla godsaker!
  Marie

 3. sebastien Boudet

  hej Marie,
  Svårt att säga hur ska vara en perfekt croissant! Det är lite en smak sak.
  Jag tycker om när de är väl gräddade, då får man den där hazelnöt smak.
  Vill du ha ljusa croissant ngt gång, bara säga till oss dag innan och då fixar vi det.

Leave a Reply