Lite blandat från idag!

sebastien 4 Comments

Surdegs pain au chocolat!
Levain deg till mina onsdags baguetter.
Bästa jag vet: Brända baguettes toppar!
And the real Paris Breast 🙂
sebastienLite blandat från idag!

Comments 4

 1. Emil O.

  Det är nästan så att man blir religiös av dina inlägg, fantastiska bilder på superbt hantverk. Din glädje i det du gör lyser igenom, du är en stjärna.

 2. Anonymous

  Mmmm, brända baguette-toppar 🙂 Detta blir mitt första inlägg på din blogg som jag följer med stort intresse varje dag. Jag skulle vilja fiska efter kunskap. Vet du om det går att göra Foccaccia på enbart surdeg? Har sökt och sökt men inte hittat några recept. Har även “experimenterat” lite men inte lyckats…
  Stefan

 3. Dolly

  Var på Petite france och åt just pain au chocolat igår, galet gott!! Har varit och fikat ett par tre gånger under våren, och fler gånger lär det bli. Mitt nya favvo-café i Sthlm.

Leave a Reply