Pommes pommes pommes pommes!

sebastien 5 Comments

“Ett lagom långt stenkast från det glittrande Öresund ute i Kullabygdens öppna landskap ligger familjeägda Kullabygdens Musteri med mer än 80 år på nacken. Hit levererar privatpersoner och lokala odlare sedan generationer sina nyskördade äpplen som på ett varsamt sätt sorteras och pressas till must och fyllas på flaskor. Resultatet är en dryck utan tillsatt socker, E-nummer eller andra tillsatser, för här handlar det om 100 % äpplemust och inget annat! Den som en gång smakat en källarsval Kullamust, uppskattar den för sin friskhet, renhet och genuinitet”.

Sidre: underbart äpple cider från Eric Bordelet i Normandie


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
sebastienPommes pommes pommes pommes!

Comments 5

 1. Anonymous

  gillar att läsa din blogg. ibland iaf. du kan väl skriva nåt personligt istället för massa pressmeddellanden och tråkiga meningar om hur bra ditt bröd är jämffört med andra bagerier. få oss att vilja ha det! beskriv hur bra det du gillar är, inte hur dåligt det du inte gillar är. om du förstår?

 2. Anonymous

  för att förtydliga: det du inte gillar brukar få mycket längre texter än det du gillar. lägg ner tid på att beskriva det du älskar istället

 3. Johan

  Sebastien:¨

  Jag gillar starkt din blogg, det är en av få sidor jag regelbundet läser på nätet. Otroligt inspirerande med alla bilder, det märks verkligen att du kan din sak. Allt ser så gott ut!

  Till skillnad från kommentaren ovan så diggar jag också att du är sjukt ärlig och rak när du skriver om olika saker, alldeles för många är för fega och skriver bara om sockersöta saker. Det kanske är en fransk grej? där har ni ju lite mer temperament än här i lugna Sverige…

  Ha det gott och fortsätt blogga!

 4. sebastien Boudet

  Oj oj oj Anonym…
  Jag vore tacksam om du kunde definiera: “tråkiga meningar om hur bra ditt bröd är jämffört med andra bagerier”
  Jag är ingen journalist, PR, matskribent eller lärare, glöm inte det. Jag är bagare, helt enkelt.
  Bloggen är ingen marknadsföring verktyg som ska göra att alla vill ha mitt bröd! Jag vill bara förmedla ett känsla, berätta om mitt bagare liv och visst det som bekymrar mig. Om du ser bara beskrivningar av vad jag inte gillar, då har du inte läst ordentligt.

  Bloggen är inte perfekt, den är precis som jag…

  Den är som en iceberg, det ni ser är bara 10 % som ligger över vattnet. Jag får 100 tals mail varje vecka, från hela Sverige av bagare som vet inte hur de kan baka bättre bröd och sluta använda mixar och pulver, studenter som är oroliga för deras framtid och lärare som känner att de inte har möjlighet att ge det bästa studenterna borde får.

  Det finns allvarliga problem i min bransch och ingen vågar tala ut…Då gör jag det, ödmjukt och fint, för eran skull.
  ha det fint… Anonym.

Leave a Reply