Super dunder mjölet!

sebastien 4 Comments

Här är mitt rågmjöl. 
Och mitt vetemjöl.
Ingen ursäkt för de som vill baka bröd med bra mjöl! 
Jag har äntligen fått min kvarn att fixa små 2 kgs påsar! 
Man hör mycket om det där med kraft och kvalitet…Ett bra mjöl för mig, är ett mjöl som har bra kraft utan att behöva innehålla massor av tillsatser. Tillsatser i mjöl används för att dölja något…Alltid! Alltid Alltid! 
Jag läste i den senaste numret av BAKA  en ärlig konfession av Martin (le pain de Martin) angående just det: supermjölet med superjästkrafter, fulla med tillsatser! 
sebastienSuper dunder mjölet!

Comments 4

  1. Maria

    Jag vill komma till stockholm varenda gång jag läser din blogg! Underbart härliga bilder, blir så inspirerad! Finns det möjlighet att få köpa mjöl hos dig? Finns inte så mycket att köpa i vanliga butiker tyvärr!

  2. Anonymous

    bakar också på detta mjöl finns i invandrarbutikerna betydligt billigare än saltå och minst lika bra. hittade nyligen en helt tillsattsfri påse mjöl på öob ska testa den snart. verkar dock suverän för det nätta priset. rent kärnvetemjöl utan massa fusk.

Leave a Reply