Tartelette death by chocolate!

sebastien 8 Comments

Så börjar det! Ett nytt tartelette är på gång i Damiens kök! Och choklad ska det vara…
Mini choklad coeur fondant med körsbär.
Vi bakade choklad mördegsbotten med någon slag choklad mousse i. 
Kolla vilken textur 🙂 mmmm
I morgon blir det vi kallar för “montage”. Vi kommer toppar detta underverk med en annan typ av choklad crème…Dekorationen är inte bestämt än. Återkommer snart med full rapport!
sebastienTartelette death by chocolate!

Comments 8

  1. Anonymous

    Hej!
    Du startade en levain där hemma för att se hur svårt det kan vara för en hemma bagare….
    vad hände med det??
    du skulle skriva i bloggen om det.

    mvh/Anders

  2. weedysea

    Tack!
    Jag kan tala om hur det kan bli att baka pavé hemma: den blir alldeles platt! Varför?? Jag har gasugn. Jag följde receptet nästan slaviskt. Skulle jag ha låtit den jäsa i rumstemp innan jag gräddade den? Och snittat djupare..?

    Den är god men har densiteten som hos bly.

Leave a Reply