Lite om idag!

sebastien 6 Comments

Våran nya hallon brioche med vanilj crème och aprikos confiture.
Det blir smördegsfestival i helgen med phitivier, palmier och Mille-feuilles!
Och lite bonus bild. Pain de seigle när den är som finast! Bilden tog jag på Matlabbet. 
Det har hänt jätte mycket senaste månaderna. Mitt samarbete med Orgakvarn leder till bättre och bättre bröd varje vecka! Det är helt underbart att baka med stenmald och tillsatsfri mjöl. Ni mår bättre som kunder och jag som bagare 🙂 
Jag verkligen hoppas på ett bättre “bröd Sverige”. 
Att ni blir mer medvetna på hur viktigt det vi äter äntligen är! 
Att man gör inte bra bröd med dåligt mjöl!
Prata något annat, allt börja ta form inför min första bröd och dessert kurs på Matlabbet näst nästa helg. För de som är bokat, hoppas att ni är laddade… För att det kommer att blir jätte tufft och spännande på samma gång! Det bli skit kul att få ett ansikte till era namn och, med hjälp av två dagar försöker leda er till ett nytt tänkande kring bakning.
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
sebastienLite om idag!

Comments 6

 1. Anonymous

  Hej,

  Jag kan bara tala för mig själv. Jag är otroligt laddad och nyfiken inför kursen. Tufft och spännande, det låter precis som jag vill ha det. Vi ses på kursen!
  /Patric

 2. Henrik Malmlöf

  Ska bli jättekul. Ser fram emot att få lära mig av ett proffs. God mat och goda smaker har följt med mig länge. Intresse för matlagning har också varit något som följt mig sedan barndomen. En dag efter 2003 när jag gifte mig, fick jag för mig att baka scones. Det var starten på mitt bakande. Det började med scones, men slutade inte där. Min fru blev mycket glad att bli väckt den lördamorgonen.

  🙂

 3. sebastien Boudet

  Anonym: Det blir en till kurs den 13-14 december och det blir sista för i år.

  Patric och Heidi: Kul att ni är laddade! ses på lördag.

  Anders: Tack. I will!

  Underbart historia Henrik! Scones har jag aldrig bakat faktiskt! ses oxå på lördag!

Leave a Reply