En liten dadel dessert för att glömma att det är vinter!

sebastien 9 Comments

Tartelette med kaffe, smörkola och dadlar!
Inuti.
Denna tartelette är lik en fyrverkeri av smaker, texturer och sötma. Kaffe mandel crème, smör kola, dadel “praliné”, dadel chibouste med lite passion frukt och färska dadlar från Djerba (en ö som hör till Tunisien).
sebastienEn liten dadel dessert för att glömma att det är vinter!

Comments 9

  1. sebastien Boudet

    Tack Libfina! Ja, jag tror att du skulle gilla smaken på den. Dadlar är ofta betraktad som en torkade frukt till och med i sin färsk(nyplockad) form. En riktigt bra dadel smälter i mun som en bit mjölk choklad!
    Som tur, bor du granne med oss och har lätt tillgång till goda desserter 🙂

  2. Lovisa

    fyrverkeri av smaker + en bra dadel smälter i mun som en bit mjölkchoklad
    ah med utropstecken efter där satt det
    STOR poesi MERA dadlar 🙂
    Poetiskt potpurri.. och nu har det börjat töa också

Leave a Reply