Le cassoulet Toulousain förgylla helgens brunch!

sebastien 4 Comments

Vita bönor, saucisses Lyonaises, anka, lamn, kanin, massor med tid och kärlek…..Så går det till om man gör en riktigt bra Cassoulet.
I helgen, servera vi det till våran brunch tallrik.
Merci Guillaume!

sebastienLe cassoulet Toulousain förgylla helgens brunch!

Comments 4

 1. Magnus

  Ojjjj vad grymt Sebastian!
  Vi sov alldeles för länge idag så det blev lunch på stan. Men hoppas ni kör den nästa helg igen 🙂

  Passar på att gratta till Gulddrake nomineringen. Det vore skandal om ni inte vinner!!

 2. sebastien Boudet

  Emil O: Det blir ganska stor skilnad tid messigt mellan att göra cassoulet eller äta den:-)

  Tack Magnus! Jag tror inte att vi kommer att köra två helger i rad… Nästa helg blir troligen Civet de sanglier.
  Vi vill så gärna få en tredje gulddraken så Monsieur Dahlgren inte känner sig ensam med det! Men om vi inte få det blir det ingen skandal från min sida, Carotte och Melqvist är mycket värda att vinna med.

 3. Rowi

  Hej,
  Jag älskar din blog och ditt varma och passionerade sätt att framföra ditt budskap. Jag önskar att Petite France ligger i mitt kvarter och då kunde jag njuta av cassoulet och andra härligheter som jag kunde bara läsa och se på. Kan du inte starta en filial i närheten av franska institutet där det behövs en riktig bra bageri/kvarterskrog?

Leave a Reply