La tarte aux pommes!

sebastien 22 Comments

En superfin äppelpaj! 
Nej jag har inte tröttnat på att göra bakfilmer!
Årets första film handlar om en stor klassiker i Frankrike: Äppelpaj!
Enjoy
sebastienLa tarte aux pommes!

Comments 22

 1. Milla

  Du kan göra en sugen på äppelpaj du!! *LER* Den ser finemang ut och smaken vågar jag int äns drömma om.. Den ska jag prova när jag blir frisk… Just nu ligger jag in 40 grader och mår skit.. Nu kan jg gå och lägga mig och drömma om äppelkaka..

 2. Anna-Karin

  Det är så roligt att gå in på din blogg och hitta de här små filmerna! Jag blir glad och tittar fast jag inte alls borde sitta här och glana. Tack för det.

 3. sebastien Boudet

  Visst Cathrine! Lite vanille sås et voila!

  Krya på dig Milla, hoppas att du blir bättre snart!

  Benny…. de smakar bra antar jag, det gjorde de på min i alla fall! Man kan pensla med lite aprikos sylt utspädd med vatten om du vill ha lite glans! Jag gillar naturel:)

  Mon Dieu är bra! Mon Fuckin’ dieu som de skrev i DN!

  Tack Mia. En god bagare vän till mig så en gång: Den dag man tror att man är full lärd måste man byta Yrke!

  Kommer snart mördegs recept på film! Typiskt mig att göra grejer i fel ordning:)

  Anna-Karin : :)))) tout le plaisir est pour moi!

 4. Anonymous

  Hej Sébastian!

  Jag undrar hur många äpplen du har för att toppa med? Antar att du inte använder 6 äpplen både till kompott och topping ? Hittade din sida nyss och ska besöka Petite France imorgon! Är head over heels already! Hoppas på greatness!

  TACK!
  Christina

 5. Jonas

  Gjorde den här idag och den blev fantastiskt god! Jag gjorde mördegen av 60g smör, 60g socker, 120g mjöl, lite bakpulver och 35g ägg. Den halkade dock ner en bit på kanten, vilket inte din fina deg verkade göra. Har du några andra proportioner, eller hur fick du degen att sitta fast så fint?

 6. sennia

  Jag har provat tigerkakan och croissanterna och de blev fantastiska. Min status som bagare har stigit i familjen 🙂 Tack för det. Nu ska jag baka äppelpajen. Mmmm. Den ser så goood ut och dina fina filmer gör att jag gör riktigt bra grejer hemma i mitt lilla kök. Tack igen!

Leave a Reply