Le boudin noir!

sebastien 9 Comments

Kan en blod korv vara vackrare än så här? 
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
sebastienLe boudin noir!

Comments 9

  1. Anonymous

    hej! ang semlorna så hör jag till dem som försöker hålla mig 🙂 jag tycker om traditioner…
    tror du det kommer någon trevlig film om att baka semlor? har du surdeg i dina??
    tack för ett fantastiskt lördagsfika:)

    /A

  2. Anonymous

    Vi fick möjlighet att njuta av denna underbara rätt på lunch igår- underbart!!!!
    Med ett glas rött och en lite godsak till dessert var vi lyckliga hela dagen.
    Tack för det
    Sussi&Gogge

  3. Benny

    Om du googlar html-koder ser du hur en “sida” är uppbyggd. Sen är det bara att kolla vilken kod som gör vad. Jag är rätt värdelös på detta men kommer ihåg lite från typ mellanstadiet 🙂

    Svårt att visa utan att det blir en länk med kanske det går att förstå.

    Länka en text: <*a href=”http://petite-france.blogspot.com/”>Min härliga blogg!!<*/a*>

    Ta bort *-teckena som jag lagt in för att “störa” kodningen så kollar du när du postar.

    Googla html-kodning för fler grejer.

    Mm endive är ju så gott när det görs bra. Man får komma förbi oftare nu när man är föräldraledig 😉

  4. Frederic

    Om jag ändå vetat! Har alltid varit skeptisk, blodkorv låter inte så gott, men oj! Åt det i helgen i Lyon med potatismos och karamelliserade äppelklyftor.

    Hojta till om ni serverar andouiette nån dag, nu vågar jag allt 😉

Leave a Reply