Court-bouillon! Kort buljong!? sebastien February 9, 2011 2 Comments På tallriken: En god potatis mos, Pernod brässerad fänkål och en ugnsbakat tomat med vitlök och timjan. Nu har sejen badat klart! På med en varm tomat-vinägrette. Et voila, dagens fisk à la Guillaume! sebastienCourt-bouillon! Kort buljong!?02.09.2011
AnonymousFebruary 11, 2011 at 09:10 Ser fantastiskt ut! Badar sejen i buljong eller är det en lag – som när man gör inkokt lax?/ Johan Log in to Reply
sebastien BoudetFebruary 14, 2011 at 12:37 Johan: Court-bouillon är som en buljong. Du ser på bilden att det finns massor med härligheter i kastrullen:) Log in to Reply
Comments 2
Ser fantastiskt ut! Badar sejen i buljong eller är det en lag – som när man gör inkokt lax?
/ Johan
Johan: Court-bouillon är som en buljong. Du ser på bilden att det finns massor med härligheter i kastrullen:)