Vad ska jag säga?

sebastien 8 Comments

Macarong med olivolja ganache. 
Jag vet, jag pratar mycket om macaronger just nu men det är för Damien och jag håller på med våran nya sortiment till våren. Det kommer att blir massor med underbara nya smaker.
Inte så mycket mer kan jag berätta nu men jag lovar att håller er uppdaterat när vi börjar känner oss färdiga och nöjda! 
Så länge, ni som älskar macaronger kan ni sucka på en kort film som jag gjorde igår! 
Ni märker att Brorsan och jag spritsar olika…Man kan inte lära en gammal hund att sitta 🙂 
Enjoy 🙂
sebastienVad ska jag säga?

Comments 8

  1. sebastien Boudet

    Teresia: I filmen bakas macarongerna i en stickugn.
    I stället för att luften snurrar runt då är det vagnen som gör det.

    Anne: Karusell behövs inte för att de ska vara fina…Tycker bara att det var ett fint utryckt istället för stickugn 🙂
    Du bakar jätte fina macarong, du har känsla för det. Det märks och det är det som är viktigt!
    By the way, tack för den fina inlägg du skrev om surdegsbröd kursen i din blogg!

Leave a Reply