Framtids mjölet… i alla fall mitt!

sebastien 6 Comments

Pain de seigle gjorda på Meteil mjöl. 

Jag har drömt om det och nu är den här, i en 25 kilos påse! Meteil mjöl är en revolution i mjölvärlden!
Ska sakta men säkert introducera detta underbara mjöl i alla mina bröd! Jag lovar att berätta mer snart och att jag ska också göra en film om det!

Det har varit en riktig händelserik vecka och idag plåtade jag för Dagens Industri som ska skriva en artikel om Macaronger som kommer på måndag…

Jag ska åka till Strängnäs i helgen och kolla hur det går med lilla Rogge bageriet som jag besökte för ganska precis 1 år sedan… Spännande!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
sebastienFramtids mjölet… i alla fall mitt!

Comments 6

  1. sebastien Boudet

    Hej Anders,
    Jag ska! Nästa veckan börjar jag mitt Sverige runt… Ett bageri per veckan i 10 veckor!
    Startar med Linköping nästa måndag 🙂

    Gör det Alexandra, mysigt litet stad och underbara människor som driver Hotellet där bageriet äger hus.

    Linda: Kommer att berätta mer om meteil mjöl snart.
    Artikel kommer säkert att finnas på nätet.

Leave a Reply