Tartelettes!

sebastien 10 Comments

Möraste smörkolan!
Tartelette med körsbär och rostade pistaschenötter. 
Citron tartelette. 
sebastienTartelettes!

Comments 10

  1. Maria

    yum! kan man köpa tartletter som man vill servera nâsta dag? Jag menar, hur håller man dem krispiga i mördegen och så fräscha som möjligt till dagen efter? Tips någon? Skulle nämligen vilja köpa med mig när jag reser bort så jag måste köpa dem dagen innan.
    Det har jag faktiskt funderat över när det gäller tex smulpaj och liknande, min blir alltid så mjuk dagen efter, brukar plasta och in i kyl. Fel?

  2. sebastien Boudet

    Sent svar… Sorry Maria!
    Det finns ett tricks om du vil att en mördegstartelette ska håller sig färsk några dagar: Pensla ett tunt lager vitchoklad i formen innan du spritsar fyllningen.
    Jag gör inte det på Petite France men jag vet att det fungerar.

    Tack Frederic!

  3. Annika

    Undrar allra ödmjukast om det finns någon möjlighet att du har tid att dela med dig av din smörkola?! Jag äääälkskar smörkola, men har inget riktigt bra recept. 🙂

Leave a Reply