Jag tittade på en gammal film min och blev lite nostalgiskt. 1 vecka har gått utan Petite France…
Nu jäser i alla fall mina degar… Ja vet, jag kan inte bara göra en endaste deg 🙂
Jag testade mjölerna jag fick från Wästgötarna.
Första bröd är ett helt ljust surdegsbröd bakat på lantvete.
Andra hade jag 50% siktat Ölandsvete mjöl 25% dinkel fullkornsmjöl och 25% av världens bästa stenmald rågmjöl från Orgakvarn (fortfarande oslagbart).
Och sista bröd med spetsdinkel hela kärna, naken korn, Svedjeråg hela kärna som jag hällde kokande vatten på tills i morgon.
3 bröd jag har aldrig gjort tidigare, det kommer att blir spännande!
Comments 3
Om du blir sugen på att baka är det bara att titta förbi bageriet 🙂
aa ska bli spännande att se resultatet sedan:)
Ha en toppen dag
/Nathalie
Väntar med spänning på bakresultat, smaskiga bilder och recepten!