Le cannelé de Bordeaux!

sebastien 4 Comments

Des petits cannelés redo till att hoppa in i ugnen! 
Så här ser de ut efter 15 minuter på 210°C
Et voila… Krispiga på ytan och krämiga inuti! 
Så goda blev de idag. I den original recept ska man ha rum från Martinique men jag hade ingen kvar. Då testade jag med rum från Åland som jag fick när jag fyllde år och det blev helt ok. 
Jag är nöjd men inte 100 %… Ska testa och göra några ändringar tills nästa gång. 
sebastienLe cannelé de Bordeaux!

Comments 4

  1. Bruno

    Hej Sebastien,

    Jag jobbade ett tag med en engelsk kock som kom hem, efter en sommar på en stjärnrestaurang i Frankrike, med ett fantastiskt cannelé-recept. Ska se om jag inte kan ha det i mina gömmor. En av mina absoluta favoriter.

  2. Joel

    Hej Sebastien, jag heter Joel och har kommenterat din blogg nån gång tidigare. Jag kommer från norrland och var i veckan på besök i Göteborg. På vägen ner hade vi ett uppehåll i Stockholm och då passade jag på att kika in på Petite France,mycket gott bröd 🙂 I Göteborg var jag förbi på Baka stenugnsbageri, det blev mycket gott bröd på resan 🙂

    Jag tänkte höra vad du har för planer nu då du slutat på Petite France? 🙂

Leave a Reply