För de som undrar vad jag har tagit vägen är jag på bagerimässan fram tills på söndag och bakar fina surdegsbröd i en Bongard stenugn som Bagis/Panea har ordnat fram åt mig.
Det hela känns som en mini Petite France och jag blir lite nostalgisk faktiskt…
Så här ser det ut i mitt lilla bageri på mässan! Jag är lite förvånad över hur fantastiskt kul det är att stå där!
Mässan är en hyllning till bröd- och bakverksindustrin och jag mår illa av att se hur man på bara 50 år har förstört 2000 år av brödets historia och tradition!
Så jag stannar i mitt lilla hörn och bakar på! Jag känner mig trygg bland mina fina tillsatsfria mjöl, surdegar och korgar! Det är underbart att får vara med och visa att allt bröd behöver inte komma ur en stor maskin och vara laddat med tillsatser!
Stor tack till er, ni alla fina människor som kommer att hälsar på och ger mig stöd!
Dagens dummaste fråga:
-Ursäkta mig, vet du vart jag kan köpa stenugnspulver till mitt bageri?
No comment!