Mina fina kloka läsare!

sebastien 8 Comments

Hugo, snart 5 år! En mini bagare som kanske, tack till er kommer att blir en stor och stolt hantverksbagare en dag! 
En kort inlägg för att tacka er alla som tycker till och debatterade här på bloggen! 
Det gör mig stolt och hoppfullt att läsa era kloka kommentarer och jag vet att tillsammans vi gör skillnad och påverkar! 
Så länge har över 26 000 personer läst min krönika över hela landet! Det är fantastiskt och jag vill tacka alla dem som har länkat hit…
sebastienMina fina kloka läsare!

Comments 8

 1. Cupcakesfluffan

  Du är min största inspirationskälla :-), har velat bli bagare och konditor sedan jag gick i högstadiet, tyvärr lyssnade jag på min mamma, trots att jag ville läsa till bagare på gymnasiet så blev jag istället först undersköterska och sedan sjukgymnast, något jag fortfarande ångrar då det enda jag fortfarande vill bli är bagare och sedan konditor, ja då kanske det skulle bli kul att gå till jobbet

 2. Milla

  Jag kan inte annat än hålla med Linda ovastående skrivare!! Du är min inpirationskälla utan dina råd och tips hade jag inte haft det liv jag har idag!!! Inte vågat ta det steget!! Jag är idag trost mina krämpor från min bilolycka friskare i både kropp coh själ när jag bakar det är min TERAPI!!! JAg har ett helt nytt liv, en gladare mamma och nog lite lättare att leva med.. Min sambo och mina barn säger att du är så mycket gladare nu än förrut, jaa det är för att jag mår så mycket bättre!! Och att få baka så rent som möjligt att mitt måtto och detär skönt att det finn riktiga BAGARE som kämpar som vi VANLIGA hemma bagare. DÅ blir det större slag kraft när det står en KÄNDIS bakom allt!! Så tack för att du finns och vi kämpar med dig!!

  Mvh Milla

 3. Sandra Jensen

  Jag håller också med alla. Du är en enorm inspiration och nu är det roligt att baka. Det känns “på riktigt”!! Något man inte kan låta bli att göra hela tiden.

 4. elsa, MA interaction designer

  Hej, Elsa här. Vi pratade nyss i tel.
  Vilken blog! Ger mig hopp om ett nytt brödliv…..
  Vi hörs imorgon ang workshop nästa Torsdag (i Kista) mellan ca 12/13-16. Workshopen är en del av mina design phd studier. Jag utforskar beteenden och temporalitet. Men just i denna workshop är det känslomässiga och fysiska kroppsliga reaktioner. Passar bra ihop med brödfilosofi och bakprocess. Tid kommer säkert bli ett bitema.:) Arbetet kommer videodokumenteras och ur videon skall analyseras: processer och transformationer för att sedan komma längre mot ett helhetstänk kring människa + teknologi + speglingar av reaktioner över tid för helare självkännedom..i design av tjänster o app… Detta skall (inom ett år) publiceras i vetenskaplig journal eller konferens.

 5. linus BB

  Så himla härlig och roligt med en världsproffs bagre som delar sina kunskaper på nätet. Blir lycklig och inspirerad varje gång jag ser dina klipp. Tänker också göra göra en surdegs semla. lyckades imponera på hela släkten tack vare dig. Kommer alltid att gå till ditt cafe
  och njuta av en croissant med en cappucio 😉 Ditt största fan

Leave a Reply