Stor tävling på fredag!

sebastien 7 Comments

Ja, just nu är vi mitt i julplaneringen på MACARONG och nästa veckan kicka vi julen igång! Jag vet, det låter inte klok eftersom vi är fortfarande i oktober men jag lovar att vi är bland de sista i branschen och vi har redan tackat nej till 10 tal stora beställningar för Macaronger till julbord! 
För att fira, planera jag ett stort tävling med som första priset en 2 dagars surdegsbrödkurs med mig på Petite France, andra priset med en stor låda med julmacaronger och tredje priset en mindre låda macarong. 
Stay tuned och titta gärna på brödpassion.se Facebooks sidan HÄR
sebastienStor tävling på fredag!

Comments 7

  1. Teresia

    Ser fram emot en ny tävling. På ämnet Macaronger så köpte jag igår mandelmjöl och planerar att göra mitt första försök på att baka macaronger till helgen. Vi får se hur det går.

  2. Teresia

    Macaronger bakades i helgen. Supergoda men inte särskilt snygga. Tittade på din Macarong film och insåg att jag måste skaffa en större tyll, nu sprack de i ränderna efter den alldeles för lilla tyllen. Kunde jämföra med dina macaronger som jag köpte på en liten chokladbutik i Gamla stan igår, lakrits och kola var himmelskt, för att inte tala om citron, eller pistache…mycket att prova 😀

Leave a Reply