Vintertiden…

sebastien 2 Comments

En naken päronträd och en påklädd gräsmatta. 
 Fina färger!
 Sista stunden! Solen klappar äpplet en sista gång innan den faller från trädet och hamnar på en tarte! 

 Ruttet o vackert!
Naturen är så vacker! Igår körde jag från Grythyttan tillbaka till Stockholm. Stannade i Eskilstuna och plockade otroligt fina äpple med goda vänner under oktobers milda sol. Det kommer att bli mos, kompote, confiture, tarte, chuttney… Lika bra att jag sätter igång 🙂 
Tack alla på Grythyttan för en SÅ inspirerande vecka. Som jag så till er, ni är kanske bland den första generation kockar som kommer att ha riktigt bra koll på vad gott bröd är och vilket otroligt viktig roll ingredienserna ha i brödet. Lycka till med provet! 
sebastienVintertiden…

Comments 2

 1. Annika

  Tack!
  Och det är vi som ska tacka dig. Helt otroligt inspirerande. Man skulle önska att alla som jobbar med mat och bröd gjorde det utifrån sig själva och med samma passion som du. Jag tror att många av oss är eniga om att det var de två bästa dagarna på hela utbildningen hittills.

  //Annika

 2. Alexander

  Jag vill också passa på och tacka! Även om dina tips och idéer om vår crème caramel och crème brûlée gav oss en massa nya saker att arbeta med som vi inte hinner innan examinationen på tisdag. Men det var kul att få lite feedback från dig och kul att träffa dig på riktigt och inte bara här på bloggen!

  Hoppas att du kommer tillbaka nästa år när vi har vår bagerikurs!

  // Alexander

Leave a Reply