Aftonbladet!

sebastien 11 Comments

Så här såg det ut i Aftonbladet på lördag. 
Det var riktigt kul att göra detta jobb för Aftonbladet, särskild när man får ett helt uppslag!
Recept är speciellt gjorda för denna artikel, om ni har några frågor det är bara att lämna de som kommentar. Jag kan verkligen rekommendera patén som är helt underbart. Glöm inte att göra löksylten som ska serveras till… Livsviktigt! 
sebastienAftonbladet!

Comments 11

 1. Teresia

  I det gamla skråväsendet så var en mästare eller mäster en titel för en hantverkare som klarat av sitt mästarprov eller hade dokumenterat bevis för att sin kunskap och skicklighet inom yrket. Därefter fick personen utöva sitt yrke. Han hade också rätt att anställa gesäller eller lärlingar. Det var och är alltså en yrkestitel. I vardagligt tal så använder man mäster för att visa att någon är extra bra på något 🙂

 2. Jacob

  Jag har mailat aftonbladet ang att få tag på artikeln men de hänvisar mig till kungliga bibliotekets mikrofilmsavdelning 🙂 Enl dem är det bara där man som privatperson kan få tag på artikeln.
  Jag har inte vägarna förbi biblioteket, är det någon vänlig själ som får tag å artikeln så skulle jag bli jätteglad om ni ville skicka den: jacobfor@kth.se

  Mvh,
  Jacob

 3. Kerstina

  Hej – vilken tur att maken köpte tidningen och att jag sparade den! Det var ju så jag hittade hit! Och i Matskolan lär jag mig också hur man konfiterar – måste provas! Nu har jag surfat runt på denna utmärkta blogg i flera timmar och känner att jag är i stort behov av något ätbart – t ex surdegsbröd, bulle eller chokladkaka!
  Tack igen!

Leave a Reply