Pavé dag 2!

sebastien 7 Comments

 Så här såg ut min Pavé deg i morse efter 3 timmar ute i rumstemperatur och ungefär 20 timmar i en tätt låda i kylen. 
Jag formade den ganska lätt mot mig enligt min kontroversiella metoden 🙂  
Och bäddade den fint igen i den täta lådan… 
In i kylen igen tills i morgon! 
sebastienPavé dag 2!

Comments 7

  1. Jarl

    Gott Nytt År Sebastien!
    Det är så intressant att se hur du bakar hemma. Själv bakar jag just nu dina otroliga kanembullar men med vaniljsmör. Vad använder du för mjölblandning när du bakar Pavé?

  2. Per Boussard

    Jag har också två såna på gång. De står i påse i låda på balkongen. Det är jättebra säsong för att ha uteliggarbröd just nu när temperaturen pendlar mellan mellan 1 och 5 grader ute, och det känns lite extra häftigt att veta att bröden vilar med skogsutsikt och rådjur som tassar runt knuten.

    //P

  3. Cupcakesfluffan

    Har inte en aning om vad Pave är :-), blir det lite brioche på bloggen snart :-), med recept.
    Surdeg ja, dags att göra nya då mina är döda sedan länge, fy skäms på mig :-D, blev visst julgodis istället för bröd i december

    God fortsättning på det nya året

  4. Anonymous

    Hej, Jag provade din pavé härom dagen, det blev ett väldigt gott men platt bröd, ska det vara så eller har något gott snett?
    Min deg flöt liksom ut under dom där 24h mellan formningen dag2 och av bakningen dag 3.

Leave a Reply