En bok på väg!

sebastien 4 Comments

Justine, Carl och jag… 
Nu är det många av er som väntar på att få när som helst en bok i brevlådan! Jag håller på med en serie av filmer just nu som jag kommer att publicera här på bloggen från och med den 12 mars. Jag kommer att vissa 1 film varannan dag, start den 12 Mars med en film om durum pavé! 
Som författare (det känns konstigt att skriva så…) fick jag 20 böcker från Bonnierförlag, så i morgon kommer jag att åka runt till mina fina vänner och vissa av de som har hjälpt mig att göra boken för att del ut dem 🙂 Roligt! 
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
sebastienEn bok på väg!

Comments 4

  1. DCP

    Hej Sebastien.

    Har just fått hem boken och jag älskar den redan efter 20 sidor :-). Otroligt fina bilder till en mycket inspirerande text! Stort grattis till en fantastisk bok.

    /Anders

Leave a Reply