Rouille

sebastien 7 Comments


En liten film om hur man gör rouille… 

Rouille är en lyxig släkting till aioli. Extra mustig blir det med chili och massor av saffran. Ett måste till bouillabaisse! 
sebastienRouille

Comments 7

  1. Fredrik Olsson

    tja! som semi-katalan måste jag peka ut ett stavfel 😀 Det stavas “Allioli”. All (ll uttalas som “lj”) = vitlök på katalanska och “i” betyder “och”. “Oli” = olja.

    Kort och gott, “vitlök och olja”

    😉

  2. Sam231

    Hej!!
    Jag hoppas inte att du knådade dina bröd på det viset när du hade ditt bageri!!
    Det är säkert väldigt effektivt , men armar och axlar får stryk till sist.
    Arbetsmiljön e nog så viktigt….
    Varför använder du inte din degblandare assistenten som du lovordade innan?

  3. sebastien Boudet

    Tack Tobias 🙂 Jag har fixat en dolly med en gammalt roller skate 🙂

    Sam 123: Jag tycker inte att det är så farligt med handknådning faktiskt! Det är det bästa sätt att connecta med sin deg!
    Assistanten använder jag ibland men jag definitivt föredra handen .)

    Tack anonym!

Leave a Reply