Go’Kväll…

sebastien 7 Comments

Make-up! Det krävde några lager 🙂 
På torsdag fick jag den stora äran att få vara med Go’Kväll på SVT. Programmet spelades i direkt sändning från Umeå. Skit kul! 
Jag lärde mig massor av de super trevliga kameramännen i studion! 
Tack Inger Ljung och alla super trevliga människor som jobbade där på en Skärtorsdag för en kanon kväll i Umeå! Här kan ni se hela programmet: Go’Kväll
I morgon åker jag till Lyon i Frankrike. Lyon är Frankrikes gastronomi huvudstad! Återkommer snart om min resa ditt.

sebastienGo’Kväll…

Comments 7

 1. Lottas Tallbacke

  Ett av mina bästa minnen från Lyon är godiset. Det var gröna kuddar som jag tror hette just “kuddar från Lyon” coussin de Lyon. Förutom alla fantastiska små restauranger förståss’ . Kallas inte Lyon för Frankrikes mage till och med? Ha det bra!

 2. sanna

  åååhh vad du är fantastisk!!! jag blir så lycklig av att höra dig prata om mat med sån passion och sånt allvar. det du säger är viktigt på så många sätt, och jag hoppas verkligen att det får genomslag på ett varaktigt sätt och hjälper folk att inse att det sätt vi behandlat mat se senaste 50 åren är fullkomligt ohållbart av så många anledningar.
  tusen tack för ditt engagemang och all inspiration du ger mig. oh ha det så bra i frankrike!

 3. sebastien Boudet

  Lotta: Ska leta efter de och återkommer:) Jag brukar kalla Grythyttan för Sveriges Lyon!

  Tack Sanna för dina fina fina ord!

  Teresia: Hälsa svärmor från mig 🙂

  Cat: Tack! Kul att du gillar min vaniljkräm recept!

 4. Alexandra

  Halloj! Måste ju skriva nu när jag lyckats fixa in din bok till mitt bibliotek. Håller på och läser just nu, med stor behållning. Extra kul med de personliga berättelserna, det ger en fin själ till boken, tycker jag.
  Var också glad att läsa tacket till bloggläsarna; då kände man ju sig lite inkluderad … 🙂
  Vacker i färg och form och fina foton (speciellt av franska landsbygden, så vackert, så vackert!) – men önskar att det vore fler recept!! Och jag tycker fortfarande att du kunde haft egna foton i boken, de är minst lika bra tagna … I övrigt är jag nöjd (detta sagt i lite skämtsam ton). 😉
  Hade önskat att jag kunnat köpa min egen, men har inte råd tyvärr … (Skulle varit roligt med en signerad bok annars, ju!) :/
  Ha det fint i Lyon (och skriv gärna om det sedan …)! 🙂

Leave a Reply