Comments 11

  1. Anonymous

    Jästrikens också, här har vi svenskar blivit lurade att man gör pannkakor med 3 ägg 3dl mjöl och 6 dl mjölk och en nypa salt….att ni fransmän alltid ska vara värst hela tiden :=)

  2. Anonymous

    Hej! Förstår inte hur man ska lyckas med att få en lunch runt 12:00 när smeten ska stå i 12 timmar. Ska man börja vid 8:00 på morgonen eller kvällen innan?

  3. sebastien Boudet

    Ha ha Alex! Hoppas att det smakade!

    Tack Teresia!

    Anonym: Det handlar inte om att vara värst men att skaffa smak upplevelse… Hade jag varit grek hade jag gjort likadant 🙂

    Annan Anonym: Ja det var kanske lite dumt att skriva 12 timma in i filmen… Jag har konstiga dygnrythmer och det viktiga är att smeten vila från 10-12 timmar men kan lika bra vila 34,5 timmar 🙂 Det blir bara godare 🙂

    Tack för tipset Danne…

Leave a Reply