Jästrikens också, här har vi svenskar blivit lurade att man gör pannkakor med 3 ägg 3dl mjöl och 6 dl mjölk och en nypa salt….att ni fransmän alltid ska vara värst hela tiden :=)
Hej! Förstår inte hur man ska lyckas med att få en lunch runt 12:00 när smeten ska stå i 12 timmar. Ska man börja vid 8:00 på morgonen eller kvällen innan?
Anonym: Det handlar inte om att vara värst men att skaffa smak upplevelse… Hade jag varit grek hade jag gjort likadant 🙂
Annan Anonym: Ja det var kanske lite dumt att skriva 12 timma in i filmen… Jag har konstiga dygnrythmer och det viktiga är att smeten vila från 10-12 timmar men kan lika bra vila 34,5 timmar 🙂 Det blir bara godare 🙂
Comments 11
Och nu blev jag, om möjligt, ännu mer sugen på pannkakor. Det blir nog pannkakslunch i helgen 🙂
Det där såg ju såååå gott ut!
Jästrikens också, här har vi svenskar blivit lurade att man gör pannkakor med 3 ägg 3dl mjöl och 6 dl mjölk och en nypa salt….att ni fransmän alltid ska vara värst hela tiden :=)
Hej! Förstår inte hur man ska lyckas med att få en lunch runt 12:00 när smeten ska stå i 12 timmar. Ska man börja vid 8:00 på morgonen eller kvällen innan?
Jäkla bra blogg! 🙂
http://klockan.org
Ha ha Alex! Hoppas att det smakade!
Tack Teresia!
Anonym: Det handlar inte om att vara värst men att skaffa smak upplevelse… Hade jag varit grek hade jag gjort likadant 🙂
Annan Anonym: Ja det var kanske lite dumt att skriva 12 timma in i filmen… Jag har konstiga dygnrythmer och det viktiga är att smeten vila från 10-12 timmar men kan lika bra vila 34,5 timmar 🙂 Det blir bara godare 🙂
Tack för tipset Danne…
Vi får se, passade på att göra smeten idag då jag är ledig så imorgon kommer “domen” 😉
Tack för svaret på hur länge smeten skulle stå. Köpte din bok förra veckan och bara längtar tills den kommer.
Säger bara: supergott!!!
Underbara pankisar och skön film! Saint Louis Cassonade, finns det att köpa i Sverige?
Åh nu vet jag hur man gör crêpes! Tack så mycket 🙂