Fougasse

sebastien filmer, recept bröd 10 Comments

Nu är det dags igen för en liten film ur min bok “Den franske bagaren”- Våren är här! För mig är det det absolut bästa tid på åren när våren kommer till Sverige och alla träd börjar slå upp. Helt fantastiskt!
Så det blev en härlig fougasse den gången 🙂 I min hade jag rostade grönsaker, vitlök och färska kryddor men man kan freestyla så mycket man vill och använda sig av till exempel oliver, aubergines, zucchini, svamp… Alltså allt är gott i en fougasse 🙂
Tack ni alla som har köpt boken och tack ni alla som för era fina ord överallt i min mobil, mailbox, på webben, tidningar etc… det värmer och gör mig ohört glad! TACK!
sebastienFougasse

Comments 10

 1. Sandy

  Nam nam vad gott. Jag skall nog fylla min med lite ost, salami, oliver – smått o gott ur kylskåpet.

  Hoppas på en Mille Feulle film snart – vågar mig inte på förrän jag sett hur du gör.

  Gott jobbat.

 2. Nathalie

  ljuvligt,vacker och så gott det ser ut…dina filmer är helt kanon, ger mkt hjälp och inspiration och lust att baka, blir rastlös av att inte ha en deg att sätta händerna i:) tror det får bli en matning av min surris idag:)

 3. Yael

  Salut! Jag köpte din kokbok och tycker mycket om den, men min son som är 2,5 år ÄLSKAR den. Det är hans nya favoritbok och vi läser den minst en gång om dagen. Kanske en framtida bagare? Tack för en bra blogg!

 4. Caisa

  Hej! Jag har köpt din bok o vill se filmen om durumpavè men får besked att den sidan inte kan hittas?
  Finns den inte… är den på gång… eller vad?

 5. Bröd att baka

  Jag hade inte smakat fougasse förut (bara sett fotografier) och när jag såg din film blev jag så inspirerad att jag tog ut en vetedeg som jag hade i kylen och följde dina instruktioner. Det blev mycket lyckat. Jag kommer i sommar när jag ska fest att baka fougasse i min vedeldade ugn (gjort av ett gammalt badkar). Badkarsugnen är ful som stryk men helt funktionell. Bilder finns på http://tankarombrod.blogspot.com

  Jag har lagt ut ditt recept som Mästerbagarens fougasse på min receptblogg
  http://brodattbaka.blogspot.com
  Hör av dig om det är något som behöver ändras

Leave a Reply