Gourmet skolan och tävlingsdags!

sebastien Uncategorized 25 Comments

Maj månadens dessert blev en charlotte au chocolat i tidningen Gourmet!
Tack ni alla som tävlade sist om en Franskebagarenbok 🙂 Många tyckte att det var riktigt kul då tänker jag göra det igen! Stort grattis igen till Kim Karlsson som vann min bok! 
Efter före månadens Mille-feuilles gjorde en till riktigt klassiker i majnummer: En choklad charlotte! För estetiken skull valde jag att göra små individuella portioner i tidningen men det går också jätte bra att göra en stor rund eller varför inte forma moussen i en avlång sockerkaksform. 
Tävling IGEN! 
Vad är nästa månadens dessert i Gourmetskolan? 
Första som svarar rätt vinner min bok 🙂 
Ett svar/person tack 🙂 
Lycka till! 
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
sebastienGourmet skolan och tävlingsdags!

Comments 25

  1. Karin Pinel

    JA vad roligt! Skickar min adress toute de suite!
    Och nu ropar maken från köket att fraisier är hans “dessert préféré” och att han absolut vill att jag ska försöka mig på den.. Vi får väl se, försöka kan man ju alltid 🙂 Mille merci!

Leave a Reply