Kulturspannmål i fokus på Nyhetsmorgon.

Sébastien Boudet recept bröd 4 Comments

Igår måndag var jag på Nyhetsmorgon och bakade surdegsbröd på kulturspannmål som enkorn, emmer, kamut och dinkel. Här är länken till tv4 play…
surdegsbröd (1)Jag menar på allvar när jag säger att bröd är kärlek 🙂 Det syns ju!

surdegsbröd

Här är en deg på 50% emmer och 50% enkorn! Den blev helt fantastiskt!

surdegsbröd (3)

Bakat inne i studio i en gjutjärn gryta!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
Sébastien BoudetKulturspannmål i fokus på Nyhetsmorgon.

Comments 4

  1. Anna Robertsson

    Hej!

    50% emmer och 50 % enkorn låter superspännande och gott, men var hittar jag mer exakt beskrivning för hur man ska gå till väga?

    Vänlig hälsning
    Anna

Leave a Reply