Kurser för 2013 på gång!

sebastien 7 Comments

Glada och nöjda kursdeltagare! 
Just nu håller jag på att planera surdegsbrödskurserna till början på 2013. Ni är över 400 personer som har redan anmält er och det vet jag redan nu att det kommer tyvärr inte finnas plats för alla :((
Jag vill att varje kurs ska vara ett unikt tillfället och, att ni som är med, ska få ett unikt upplevelse och pga det, vill jag inte hålla mer än 2-3 kurser per månad. 
Det är ingen fabrik här och hantverket måste bevaras, även på det fronten! 
Så här går det till: 
Jag kommer att skicka ett mail till er alla som har anmält er med alla nya datum och för att ge lika mycket chans till alla att få sin plats är det “först i kvarn” som gäller… 
Nyhet för 2013 är att jag kommer ordna några kurser på annat ort än Stockholm! Har redan en datum klart i Göteborg men skulle vilja också kunna ordna kurser i andra städer som Malmö och i Norrland. 
I Göteborg fick jag låna lokalerna av Margaretas (Marias och Alex Graves bageri i Mölndal) Tack för det! Men söker fortfarande lokaler för Malmö, Umeå, Örebro och Östersund… Någon tips? Jag behöver bara ett stort bord och ett stenugn… Och mjöl salt och vatten så klart 🙂 
Har du ett bageri i en av de där städerna och är villig att låna ut bageriet under 2 eftermiddagar kan jag passar på och och orda till exempel en surdegsbröd eller dessert eller annat kurs till din personal som “tack”!  
Det är bara att maila: HÄR 
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
sebastienKurser för 2013 på gång!

Comments 7

 1. Anonymous

  Jippi,,, väntar med spänning. Hoppas att du kan få lokal här nere i Malmö, men det skadar aldrig med en Stockholms tur!!
  Lycka till med allt och stort GRATTIS med alla fina bok priser, det är välförtjänt!!!
  Kram Nanna, från Malmö

 2. sebastien Boudet

  Ha ha Alexandra! Det var så lite 🙂

  Nanna: Tack så mycket 🙂 Jag vill verkligen komma ner till Malmö… Det har jag velat länge! Kram

  Philip: Den kommer snart, jag lovar! Min dator crashade sist jag hade inspelat hela filmen och efter det har jag haft lite svårt att komma igång… Men tack för påminnelsen.

  Stephanie: Jag vet inte riktigt hur många deltagare kan vara med i Göteborg… men Skicka gärna en anmäla och du få mail när datum är fastställd.

 3. Teresia

  Skulle gärna gå en eller två eller många kurser till för att lära mig mer om surdegsbakandet! Med tanke på hur många som köar för att få en chans att gå sin första surdegskurs och bli inspirerade av dig, så väljer jag att baka på med de verktyg som du gav på din kurs och i din bok 🙂 Synd att du inte kan klona dig själv!

Leave a Reply