Från dröm till verklighet, från en idé till rittarbordet och från skisser till färdigtryckt bok… Att ge ut en bok är en lång resa särskilt för sådana som jag som gillar kvalité, är petig, noggrann, konsekvent och vill göra böcker som mognar istället för att åldras… Nu har jag precis kommit till Göteborg som under några dagar är den absolut bok Mecca! Alla som håller på med böcker är här och det är så himla kul att träffa alla mina fina kollegor!
Här är mitt schema för helgen i fall ni är på Mässan:
Dag | Tid | Seminarie titel | Plats | Lokal |
lör | 15.50-16.00 | Intervju | Kockscenen | Mat & Trädgård |
lör | 17.00-17.20 | Baka | Kockscenen | Mat & Trädgård |
sön | 10.00-10.20 | Baka | Kockscenen | Mat & Trädgård |
sön | 11.15-11.45 | Faktascenen | Bonniermontern | B02:02 |
sön | 12.00-12.30 | signering med Elsa Billgren | Bonnier Faktas Foodbooktruck | Stora entrén, Korsvägen |
Så varmt välkomna!
Comments 2
Boken är super! Så inspirerande och så bra skrivet! Det bästa med boken är vad man än tillagar ska det göras med tid och passion. Gärna i ett par dagar, tyvärr något som de flesta glömmer bort idag och säkert är mindre lyckliga.
Likaså hur du tar upp kärleken ( eller faktumet är att man har glömt bort de viktigaste byggstenarna och deras betydelse) till de elementära råvarorna. Om man så blundar in i det sista så kan man inte bortse från hur vi håller på fördärvar världen….
Världen behöver verkligen denna franska surdegsbagare! Håller tummarna för att Le Bakbok kammar hem årets kokbokspris 😉
Author
Så himla snällt och fint skriven elionor! Stort tack, det värmer!