Här är jag…

sebastien Uncategorized 12 Comments

Nej! Surdegen har inte slutat bubbla… 
Jag be så hemsk mycket om ursäkt till alla er som har försökt att få tag på mig, mailade eller ringde de senaste dagarna och inte fick någon svar. Samma för er fina läsare som kom förbi Brödpassion och fick se samma inlägg under en hel vecka! Jag har varit på “u-båt” läge och jag har ett bra förklaring! Jag fick ett jobbigt telefonsamtal från polisen förra veckan för att informera mig att min tjej hade blivit påkörd av en bil när hon var på väg till jobbet på sin cykel… Så mycket mer fick jag inte veta förutom att hon var skadad och var i en ambulans på väg till Karolinskas akutmottagningen! Tiden stannade bara… 
Min livskärlek är skadad och jag är inte där med henne! Hemskt…
Jag ska inte berätta hela historia här på bloggen eftersom det har inte så mycket med bröd att göra och att det blev ett ganska lyckligt slut ändå med “bara” brutet axel och stora blåmärke runt om hela kroppen… 
Det jag kan berätta är att jag är så himla tacksam och glad att bor här, i ett land som Sverige, där det finns poliser, brandmän, sjuksköterskor och läkare som kan rädda liv och ta hand om dig om du har gjort dig illa… Och det, bara efter en enstaka liten telefonsamtal.
En grej till jag vill tilläga är att det är hennes hjälm som räddade hennes liv och att utan den hade hon troligtvis krossat skallen på asfalten. Jag är en av dem som har alltid sagt att cyklisterna ser så himla fåniga ut med sina hjälmar och att jag skulle ALDRIG ha en sådan på mitt huvudet… Nu har jag ångrat mig!
Hjälmen och bältet på, telefonen på ljudlös och kör försiktigt ni alla där ute! 
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
sebastienHär är jag…

Comments 12

 1. Kalle Sätterström

  Oj oj, hoppas det går bra med flickan din. Javisst skall man ha hjälm, cyklade själv omkull för drygt två veckor sedan, med hjälm tack o lov. Men nu går jag med skadad axel och lär få göra det ett tag till. Ha det trots allt så bra och jag hoppas flickan din blir bra snart igen.

 2. annamironova

  Sebastien,

  Hälsningar till din tjej!Hoppas att hon återhämtar sig snabbt.

  Som du påpekade, är det sådana händelser som gör oss att vara tacksamma för varje dag vi lever! Bra sagt om cykelhjälmar!

  Kramar till dig!

  Anna.

 3. Teresia

  Livet kommer med obehagliga överraskningar när man minst anar det. Skönt att höra att hon kommer att läka ihop, säkert med god hjälp av din ömma omvårdnad. Hjälmar räddar verkligen liv, både på cykeln och i skidbacken. Hellre en spräckt hjäm än en spräckt skalle. Håller tummarna och hoppas på att din kvinna läker och tillfrisknar snabbt!

 4. GeRo Wuscha

  Vad hemskt tråkigt besked att få man kan nog inte föreställa sig ångesten man måste känna innan man får veta hur det är, mycket tacksamt att din käresta ändå klarade sig såpass bra
  många lyckönskningar för er framöver, mycken värme till familjen
  mvh R Wuscha Skåne

Leave a Reply