Made in France 2013!

sebastien 2 Comments

Titta gärna på filmen som bryter massor med fördomar! 
Nästa helg (den 4-5 maj) är det Made In France på Kungsträdgården! Ett event som organiseras av lite olika organisationer och har för tanken att visa en “annan” Frankrike! Jag är med i själva filmen och kommer troligtvis vara på plats både lördag em och söndag em (är på TV4 på morgonen). Så kom gärna förbi och säger hej!  
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
sebastienMade in France 2013!

Comments 2

 1. annamironova

  Sebastien!

  Vilket bra initiativ och filmen är fanstastisk!
  Jag håller med: fast Europa blir mindre och mindre, brukar folk hålla fast vid sina fördomar. Detta upplever jag nästan varje dag – jag är rysk och min man är amerikan, och det finns gott om fördomar om de båda kulturerna i Sverige! 🙂

  Jag älskar franska språket som jag har pluggat i 6 år i skolan(fick aldrig lära mig prata dock). Älskar Paris, franskt bakverk (du vet :-)), och framför allt fransmän. Jag tycket att våra kulturer “blandas” jättebra! Jag kommer gärna förbi en av dagarna och hälsar på. Vises!

  Kramar,

  Anna.

 2. Fredrik Olsson

  Vilka fördomar skulle det vara? Att fransmän inte är något annat än ett gäng uppblåsta pompösa stornäsade ostluktande trafikfaror som låter som om de har fastnat en groda i halsen när dem pratar? hahaha XD låter nästan som en Stockholmare i mina öron, ojoj Sebastien, Fransman + Stockholmare, det ser inte bra ut för dig på fördomsmätaren hahaha ;D ha en underbar dag!

Leave a Reply