Skrivkramp…

sebastien Uncategorized 8 Comments

Vilka fantastiska dagar, veckor, månader jag har haft! Det är så mycket som händer hela tiden i mitt liv just nu att jag vet inte riktigt vilka delar ni egentligen tycker är intressanta… Ni som följer mig på FB, Instagram eller Twitter vet lite lite mer än alla andra eftersom jag har varit rätt dåligt på att blogga.
Jag ska inte försöka hitta på ursäkter om varför, det är bara så. Jag får inte till det att översätta mina känslor till ord eller bild helt enkelt. Jag känner att jag behöver processa allt jag har varit med om innan jag kan skriva om det på ett objektivt sätt. Jag verkligen hoppas att ni förstår.
Vi hörs snart igen!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
sebastienSkrivkramp…

Comments 8

 1. Jeanette Lindqvist

  Ta det i din takt, då blir det bäst. Jag känner så väl igen mig i det där att känslorna svallar över ibland.

  Men under tiden vill jag bara fråga en annan sak. Vad använder du för bakdukar, när du använder sådana? Hur stora är de och i vad för material är de? Jag undrar eftersom jag funderar på att väva handdukar.

 2. breadnerd

  Slit inte ut dig! Även entusiastiska surdegsrevoltörer har endast 24 timmar tillhands på ett dygn. Fokusera på det väsentliga delarna av livet, dvs. att baka! Vi blir inte gladare om du bränner ut dig alldeles! Kram Teresia

 3. Nathalie

  Ibland måste man paus man kan inte hinna allt och då blir det något man får minska ner lite på och inget blir bra om det blir ett tvång.. Och att skriva om det känns som ett måste blir ändå inget bra…Vi läsare finns kvar här när du finner lust att skriva en rad eller två…:) Ha det fin och njut av att våren är här och snart kommer sommaren att knacka på dörren också:) kram kram /// Nathalie

Leave a Reply