Fin höstljus i Frankrike!

sebastien Uncategorized 4 Comments

Före vecka var jag i Rochefort hos mina föräldrar, mitt på atlantkusten för att fotografera till min nya bok.
Här är omslaget… Och titeln! Le BAKBOK 🙂 Den kommer ut i april.
Det är otroligt vilket fin höst det har varit i år i Frankrike och i min mammas trädgård blommade rosorna fortfarande!
Och rosmarinen växer som ogräs 🙂
Magiskt med låg vatten och soluppgång!
Det var det för idag! Just nu är det super svårt att hitta tid att blogga på Brödpassion och Instagram har blivit ett mycket mer passande/praktiskt sätt för mig för att dela med mig av mina fullspäckade dagar.
Klicka gärna på länken HÄR om du vill följa mig på Instagram.
Kram på er och vi kanske ses på söndag på TV4.
sebastienFin höstljus i Frankrike!

Comments 4

  1. Katarina

    Wow!! Vilka fina bilder från Frankrike! Jag ser jättemycket fram emot att möta våren med din nya bakbok 🙂 Jag bakade pavé för någon dag sedan men den blev tyvärr stenhård (men väldigt god). Vad har jag gjort för fel? Hur ska jag göra för att den ska få ett mjukare inkråm?

    Katarina

Leave a Reply