Världens godaste bröd är DIN!

sebastien Uncategorized 7 Comments

 

Ja, Det tar inte mer än 6 minuter att baka en fantastiskt surdegsbröd… Under 24 timmar! Korta enkla insatser under ett dygn där tid gör det mesta av jobbet! Lycka till!

sebastienVärldens godaste bröd är DIN!

Comments 7

 1. Monkan

  Vilket bröd, skall försöka att sätta en surdeg och sedan följa dina instruktioner.
  Håll tummarna att jag lyckas.
  Har gjort surdeg förut, men tyvärr har jag inte lyckats alla gånger, men skam den som ger sig.
  Tack för en fin film.
  Monkan

 2. Zainab Hasshem

  Hej!

  jag har problem med att baka dina surdegsrecept. När jag stjälper hela degen på bakplåt och gräddar den i ca 50 min så blir ytan nästan bränd trots att brödet innuti är fortfarande deg. Deget reser sig inte dubbet i ugnen och tyvärr så blir den en öppning runt sidorna på brödet:( har hänt varje gång jag kör detta recept. VAD gör jag för fel? det är inget fel på surdegen, det är en sak som är säkert!

  1. Marcus

   Grädda längst ned i ugnen och lägg över ett bakplåtspapper efter ett tag om du tycker att brödet bränns vid för fort. Du kan även ställa in en liten ugnsform vatten på botten av ugnen. Brödet ska ha en innertemperatur på 98 grader C när det är färdiggräddat. För att hjälpa brödet ytterligare att resa sig kan du baka brödet på en varm plåt direkt från ugnen och sedan in igen, eller en uppvärmd stenskiva ( ICAs piszzastenar funkar att baka bröd på ).

 3. Linda

  Det var den här filmen som fick mig att äntligen sätta en surdeg, efter att ha läst den här bloggen i ett år eller så…
  Brödet blev fantastiskt gott! Jag har bakat det flera gånger. 🙂
  Men tyvärr blir min surdeg äcklig efter ett tag, jag har inte lärt mig ta hand om den så bra än…

Leave a Reply